2013年2月24日星期日

en god idé om nike free tr fit

"Du, som keiseren, kan ikke tenke noen ting, har Regulus bare vært en borgerkrig, militær makt er ikke støttet veltalende minister for DPRK er også klar, i øyeblikket er det naturkatastrofer, retten ta hensyn til tretthet, bekymre deg om den mest naturlige er eyeing asiatiske land vil stige i opprør, er det ikke vanskelig å gjette! "nike free run ikke veldig bekymret, sa.

"Det som bekymrer meg mest er Yufeng dette synes Hing den Yufeng" Regulus Che ser komplisert vertikal øye så nike free herre en tjeneste for å gjenopprette ro, Bow trykket et kyss på pannen, implisitt i alle sine beslutninger, uavhengig av ryktene er ikke sanne, enten Hing Yufeng han ikke bryr seg, han bryr seg om er hennes lykke og livet.

"Du gjemmer meg? Der hva Hing den Yufeng?" nike free run norge oppfattet å bli overrasket, for øyeblikket Regulus Che rolig vann ansiktet for Toleranse og komplekse, la henne årvåkenhet, virker det som han har en veldig viktig ting gjemmer henne.nike smil: "Ingenting, Regulus og Yufeng hvis krig for å se på dagens situasjon, selv det militære styrke enn de kvartermester grovfôr ikke kan holde opp, så denne turen Yufeng turen, er bundet til å hindre Regulus war! "

没有评论:

发表评论